Ultrák

Friss topikok

  • Borsii: Lehet látni,h ezt mikor írtam ;) Jó régen,azóta sokat fejlődőt minőségileg! (2009.08.03. 22:39) Magyar Ultrák
  • leon, a proli: szerintem tök jó, hogy értelmi fogyatékosként blogolsz, csak így tovább! (vagy nem magyar anyanyel... (2009.02.26. 21:59) Fradi meccs előtt pár lila ablak bánta
  • mizo: MINDEN MAGYAR ULTRA ÁLJON A DUNASZERDAHELY MELLÉ!!!! (2008.11.07. 09:37) Magyar himnusz a szlovák meccs előtt
  • Zsu: Felvidéki magyar vagyok, ráadásul dunaszerdahelyi. Pozsonyi másodéves egyetemistaként még csak egy... (2008.10.25. 19:16) 'Üsd a magyart!' - pozsonyi rigmusok a DAC ellen
  • Artur: A ferencváros nagyon jó és minden hol ott leszünk!!! De hálistennek a lilák is nagyon várják hogy ... (2008.10.07. 09:27) Kezdet!

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IndaFotó képek

2008.08.28. 15:12 Borsii

Magyar Ultrák, Huligánok, Szurkolói csoportok!

Készüljetek, védőfelszerelés, maszk, sál legyen nálatok, soha nem lehet tudni.

Mint ismert, a buziparádé általunk is sikeres megzavarása után elmebeteg kormányfőnk 2008. szeptember 6-ára gyűlést hirdetett a jogos nemzeti önvédelem jegyében. Fletó szerint, ha többséget kapnak a nemzeti önvédelmi kezdeményezések, akkor Magyarországon nem káosz lesz, hanem szabad, demokratikus büszkeség. (Vajon meleg?)

Nos, tudatom a kormányfővel és hasonszőrű barátaival, hogy amióta a hatalmi elit azon fáradozik, hogyan tudja tönkretenni, kiárusítani az országot, amióta teret engedtek a deviáns liberalizációnak, azóta léteznek nemzeti önvédelmi kezdeményezések. Már évekkel ezelőtt megalakult a Magyar Önvédelmi Mozgalom, életre hívták a Magyar Gárdát, a Pannon Gárdát, a Nemzeti Őrsereget (hogy csak néhányat említsek). Ezen szervezetek mindegyike a jogos nemzeti önvédelem jegyében jött létre a Gyurcsány-Kóka (MaSZoP-SZaDeSZ) féle ámokfutás, a kimondatlanul is létező cigánybűnözés, a ratyi, pedofil hordák grasszálása, a globalizáció, stb. ellen, egy szebb, biztonságosabb jövő érdekében.

Magyar Ultrák, Huligánok, Szurkolói csoportok!

2008. szeptember 6-ra a Magyar Önvédelmi Mozgalom nagygyűlést szervezett az igazi nemzeti önvédelem jegyében a Hősök terére a Gyurcsány féle Magyar Charta elleni tiltakozásul. Ezzel egy időben Fletó és kormánya betegesen keresve a konfrontációt az Andrássy út - Dózsa György út sarokra a MÖM mellé szervezte gyűlését, hogy megpróbálja kisajátítani a nemzeti önvédelmet. Ezt mi nem hagyhatjuk, és nem is fogjuk! Egy olyan ember, akinek semmit nem jelent a nemzet, a polgárokat csak buta, megvezetni való szavazógépeknek tekinti, az ellene tüntetők szemeit kilöveti, nem állhat egy jogos nemzeti önvédelem élére. Erre jogunk csak nekünk van!

Tegnapi információk szerint Gyurcsány visszalépett. Az MSZP bejelentette, hogy a Magyar Chartát csak szeptember 20-án éleszti újjá. Kiderült, hogy a szocionista gépezet mégse mer a nemzeti összefogással ujjat húzni. Vagy egyszerűen csak szét akarják oszlatni a MÖM gyűlését anélkül, hogy az ő csekély támogatójuknak baja esne.

Azonban különböző provokációkra fel kell készülni, ezért felszólítok minden szurkolói csoportot, ultrát, huligánt, legyen csapatának színe zöld, lila, piros, kék, sárga vagy fekete, stb. álljon a Magyar Önvédelmi Mozgalom mellé 2008. szeptember 6-án, jöjjön ki a Hősök terére, mintegy előhangolásként az esti válogatott meccsre, és mutassuk meg elmebeteg Fletónak és bandájának, hogy mi vagyunk a nemzeti önvédelem! Ha már az MSZP meghátrált, váljék ez a nap a Nemzeti Összefogás napjává!

Hazafiak, Magyar szülők!

A hosszú, forró ősz a Nemzeti Összefogással megkezdődött! (Véres kardot hoztam, őseink véres kardját, sorsdöntő harcra kész a nép!) Nektek is ott a helyetek, és ha Fletóék bármivel próbálkoznak, Önvédelemből Támadunk! Mi ott leszünk!

A Ferencváros Huligánok nevében:

Pöri, a Ferencváros Szurkolók Szövetsége egyik alapító tagja(Hunhír.hu)

 

Borsi

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mecstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr5637867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása