Ultrák

Friss topikok

  • Borsii: Lehet látni,h ezt mikor írtam ;) Jó régen,azóta sokat fejlődőt minőségileg! (2009.08.03. 22:39) Magyar Ultrák
  • leon, a proli: szerintem tök jó, hogy értelmi fogyatékosként blogolsz, csak így tovább! (vagy nem magyar anyanyel... (2009.02.26. 21:59) Fradi meccs előtt pár lila ablak bánta
  • mizo: MINDEN MAGYAR ULTRA ÁLJON A DUNASZERDAHELY MELLÉ!!!! (2008.11.07. 09:37) Magyar himnusz a szlovák meccs előtt
  • Zsu: Felvidéki magyar vagyok, ráadásul dunaszerdahelyi. Pozsonyi másodéves egyetemistaként még csak egy... (2008.10.25. 19:16) 'Üsd a magyart!' - pozsonyi rigmusok a DAC ellen
  • Artur: A ferencváros nagyon jó és minden hol ott leszünk!!! De hálistennek a lilák is nagyon várják hogy ... (2008.10.07. 09:27) Kezdet!

Utolsó kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

IndaFotó képek

2008.08.06. 09:46 Borsii

'Üsd a magyart!' - pozsonyi rigmusok a DAC ellen

"Magyarok a Duna túloldalára!", "Üsd a magyart!", "Meg akarunk ölni titeket!" - ilyen skandálások fogadták a dunaszerdahelyi DAC drukkereit Pozsonyban.

A szlovák élvonal 3. fordulójának szombati rangadóján az SK Slovan Bratislava 0-1-es félidő után az utolsó percekben szerzett két góllal 2-1-re legyőzte a dunaszerdahelyi DAC csapatát (hírünk: Ria-ria-Hungária a pozsonyi Slovan-stadionban, Pintét kiállították).


A Markíza televízió beszámolójához csatolt videófelvételek tanúsága szerint a Slovan kemény magja magyarellenes rigmusokat skandált a vendégszektor irányába. A dunaszerdahelyi szurkolók mintegy százan utaztak el a mérkőzésre, melyet a július végi DAC-Spartak Trnava mérkőzésen történt incidensek után "fokozott rizikófaktorúnak" minősített a remdőrség, ezért a vendégszurkolók számára fenntartott lelátórészt rohamrendőrök biztosították.

A mérkőzés alatt és a szünetben a hazai huligánok egy része megpróbált bejutni a DAC-drukkerek szektorába, sikertelenül. A meccs után nem történt komolyabb rendbontás, a rendőrségnek nem kellett bevetnie a készenlétben lévő vízágyút sem.

 

A videó itt megtekinthető a Magyar szidásról A parameter.sk csallóközi hírportál úgy tudja, a DAC-Spartak Trnava mérkőzés után egy dunaszerdahelyi bevásárlóközpontban megvertek egy 18 éves Spartak-drukkert, aki az ütlegek következtében hat hétig gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

Borsi

9 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mecstortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr10603066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pillez54 2008.08.06. 19:22:23

komolyan mondom ez félelmetes, már a szlovák parlament is ettől hangos, hogy a magyarok milyen irradenták meg soviniszták a DAC meccsein, de a saját fasisztáikat védik bezzeg,

hát igen, ezt várhatjuk el szeretett szomszédünk törvényhozásától, de ez már képmutatás

majd hoznak egy törvényt, hogy a magyar zászlóhoz vér tapad szerintük, és ezért ki kell tiltani a stadionokból, ezektől minden kitelik....

Borsii · http://szentkoronaradio.com 2008.08.06. 21:15:33

Ők mindenkiit védenek! mindenki tudja jól ,h a Szlovákok gyűlölik a Magyarokat pedig a föld amin élnek csak elrabolták tőlünk!

Remélem nem fog össze jönni a mocskos szlovák kormánynak!

pillez54 2008.08.07. 12:00:29

azért veszélyesek, mert a gyűlöletüket a kisebbségi komplexusuk táplálja

Borsii · http://szentkoronaradio.com 2008.08.07. 13:54:37

Pontosan:) NEm tudják elfogadni ,h senkik és a Magyar nép az valaki!

kockasajt 2008.08.16. 21:25:15

Borsii
ád 1: a szlovákok nem gyűlölik a mgyarokat, esetleg egy kisebbség igen, de én havonta járok hozzájuk túrázni, soha semmilyen rossz tapasztalatom nem volt, ha nincs ennél mélyrehatóbb saját tapasztalatod, légyszi ne általánosíts!
ád2: egy népről nem mondhatod azt, hogy senkik, hogy jössz ehhez, lehet történelmük nem olyan dicsfényes, mint a mienk, de csakis a megbékéléssel lehet újra egyesíteni a magyarságot és úgy hogy a többi velünk élő népet is elismerjük (a már nem is létező) határon innen és túl...gyűlölettel még soha senki semmit nem ért el. amúgy meg itthoni nagy magyarkodással és feszültségkeltéssel a kinnti magyarok életét nehezíted meg, gondolj erre is! Nem ők rabolták el a földünket (amelynek mellesleg 2/3-a egyébként soha nem volt számottevően magyar etnikum által lakott) hanem egy politikai döntés Franciaországban a győztes hatalmak részvételével..kérlek ne írj hülyeségeket! G.

Borsii · http://szentkoronaradio.com 2008.08.18. 14:51:51

Tapasztalatból írom és persze sok mindent hallottam is!
Max szerencséd volt ,h nem találkoztál olyanokkal! De a szlovákok senkik. (itt a szlovák Magyarokat nem értem bele)
A múltuk?? Van egyáltalán valami múltjuk?? Semmi. Egy nagy 0 az egész nép! Lehet ,h nem ők raboltál a a földünket! De közre játszottak nagyon!

Körmend Boys 2008.08.19. 16:05:49

Mindenki Dac-Slovan meccsre majd oktoberbe!!!! szarszlovákia

Főúr 2008.08.31. 20:45:53

Kockasajt!

Nekem Romániába már voltak afférjaim az ottani románokkal, csak mert magyar a rendszámunk. Nyugodt lehetsz, ez Szlovákiában is ugyanúgy megtörténhet. Viszonylag rendszeresen foglalkozom a témával és bizton állíthatom neked, hogy a szlovákok egy igen jelentős része nem szeret minket, sőt
úgyis fogalmazhatnék hogy UTÁL! Ha csak kormányszinten megfigyeled, hogy Fico & Slota milyen politikát fejt ki velünk szemben, akkor levonhatod azt az egyszerű konzekvenciát, hogy a szlovák szavazók egy jelentős része igenis szimpatizál ezekkel a gondolatokkal. Az, hogy az Alacsony-Tátrába, vagy a Frátrába még nem ért téged semmiféle atrocitás abból ne vond le azt a következtetést, hogy nem fog egy olyan városban sem mint Pozsony, Kassa, Nagyszombat...És ezek a városok színtiszta Magyar városok voltak, ezek a mi városaink voltak!!!

A "nagymagyarkodásról" pedig annyit, hogy a külhoni magyarok élete sem lenne ennyire nehéz, ha lett volna 90 után egy olyan jelentős politikai erő aki igenis felkarolja és szem előtt tartja a Magyarság sorsát és akkor most nem ott tartanánk, hogy egy év alatt szerveznek le egy fletó fico találkozót, hanem már talán ott járnánk mint kosovo...

A gyűlöletről meg annyit, hogy természetesen ez nem lehet jó eszköz, de azt is tartsd szem előtt, hogy a "megdobnak kővel, visszadobom kenyérrel" eddig még csak a Bibliában működött, a történelmünkben SOHA!!!!

Egy szó mint száz: Szebb jövőt!

Zsu 2008.10.25. 19:16:52

Felvidéki magyar vagyok, ráadásul dunaszerdahelyi. Pozsonyi másodéves egyetemistaként még csak egyszer volt problémám abból, hogy magyarul beszéltem, de a férfi aki teli torokból ordított ránk szemmel láthatóan IQ-nullás egyén volt, ebből az következik, hogy felesleges foglalkozni vele. Ahogy erősödik Slota és Fico támogatottsága, annál jobban érezni a felszín alatti feszültséget, ennek ellenére nem általános az egymás iránti gyűlölet. Fájó, hogy a régi nagy magyar városok fokozatosan szlovakizálódnak, de ez ellen nincs mit tenni...így alakult. Az egyedüli, amit tehetünk, hogy megpróbálunk békésen együttélni és megtartani a magyarok létszámát fél millió felett.
süti beállítások módosítása